Proiecte
Proiecte de cercetare PDF Imprimare Email

Inca de la inceputul activitatii ne-am implicat in proiecte de cercetare de anvergura, pe care le sustinem si in prezent atit financiar, cat si logistic. Sangari Engineering este partener in "Consortiul National pentru Studierea Fenomenului Cavitatiei", din care fac parte colective de cercetatori din mari centre universitare, cum ar fi Universitatea Politehnica Bucuresti, Universitatea Tehnica de Constructii din Bucuresti, Universitatea Politehnica din Timisoara, Universitatea Tehnica din Cluj Napoca, Universitatea "Gheorghe Asachi" din Iasi. In cadrul acestui proiect am sustinut aparitia a doua studii de specialitate publicate la Editura "Orizonturi Universitare" din Timisoara si suntem implicati in publicarea de noi rezultate ale unor cercetari in domeniu. In perioada 24-26 Octombrie 2007 Sangari Engineering a sponsorizat si a participat la Conferinta Internationala a "International Association of Hydraulic Engineering and Research", care a avut loc la Timisoara, gazda a numerosi cercetatori de pe toate cele 5 continente.

Pe parcursul colaborarilor desfasurate cu instititutii de invatamant sup erior din tara, am constatat interesul tot mai mare pentru dezvoltarea segmentului de cercetare care tinde sa devina un element implicit al procesului de educatie si formare.

Vrem sa contribuim la acest efort de dezvoltare prin furnizarea de solutii tehnice adecvate directiilor de cercetare care preocupa mediul academic romanesc, mai precis prin participatii cat mai complexe la constituirea bazei materiale de cercetare adecvate: modele experimentale cu caracter de unicat, solutii constructive customizate, prin urmare adaptate nevoilor si cerintelor precise ale proiectelor in desfasurare.

Echipa noastra de specialisti este constituita din oameni tineri, implicati in activitatea de proiectare si executare de statiuni experimentale care sa permita verificarea prin aplicatii practice a solutiilor teoretice propuse, pentru sustinerea si urgentarea transferului tehnologic catre piata de consum.

Credem in viitorul cercetarii romanesti, in potentialul ei.

Dar, mai presus de toate, sintem pasionati de ceea ce facem!