Gradina Botanica PDF Imprimare Email
botanica1
botanica2
botanica3
botanica4
gb1
gb10
gb11
gb12
gb13
gb14
gb15
gb2
gb3
gb4
gb5
gb6
gb7
gb8
gb9
gbpano1
gbpano2
gbpano3
gbpano4
gbpano5
01/24 
start stop bwd fwd

 

Nascut din ideea ca omul evolueaza prin cunoastere, proiectul propune realizarea unui spatiu expozitional interactiv cu tematica educationala în Gradina Botanica din Bucuresti.

În cadrul proiectului realizat de Sangari si Universitatea din Bucuresti vor fi dezvoltate si expuse platforme educationale pe care vizitatorii vor fi încurajati sa le atinga si manipuleze, observând rezultatele fiecarei actiuni. Astfel, pornind de la studiul fenomenelor simple ce stau la baza lumii naturale, continuând cu manifestarea acestora în conditii create de om si terminând cu aplicatiile complexe ale acestora, expozitia invita la întelegerea lumii înconjuratoare prin cercetare, experiment si corelare. Prezentarea clara, vizibila a fenomenelor si posibilitatea de interventie asupra lor creaza un mediu propice studiului si experimentarii, îndemnând vizitatorul sa descopere simplitatea legilor naturale si complexitatea lumii create pe baza lor. Expozitia doreste sa promoveze educatia bazata pe experiment ca fundament al metodei Stiintifice, prezentând în acelasi timp notiunile Stiintifice de baza într-un mod accesibil si captivant, într-un mediu ce invita la studiu si cunoastere. Finalmente expozitia va ilustra cum artificialul porneste de la aplicarea legilor naturale si cum întelegerea Stiintifica îi permite omului sa realizeze tehnologii curate, fara impact daunator asupra mediului înconjurator.

Expozitia va putea fi vizitata în grupuri organizate ce vor beneficia de ghizi de specialitate. Daca doriti sa participati la o astfel de vizita va rugam sa completati formularul de mai jos. Pentru orice informatii va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

 

 

...