National Instruments PDF Imprimare Email

 

Despre National Instruments

National Instruments transforma modul in care inginerii si oamenii de stiinta proiecteaza, realizeaza prototipuri si implementeaza sisteme de masurare, automatizare si aplicatii embedded. NI ofera clientilor medii de programare usor de utilizat precum NI LabVIEW si echipamente hardware modulare usor de integrat, la costuri reduse, avand o baza larga de clienti ce se ridica, la nivel global, la peste 35 000 de companii diferite in fiecare an. Avand sediul central in Austin, Texas, NI are peste 6 850 de angajati si filiale in aproape 40 de tari. Revista FORTUNE a numit firma National Instruments ca fiind unul dintre cele mai bune 100 de locuri de munca din Statele Unite, in fiecare din ultimii 12 ani.

National Instruments Romania a fost fondata in Cluj, in anul 2005, fiind prima entitate NI R&D in Estul Europei. Echipa de dezvoltare din Romania este o componenta esentiala a familiei LabVIEW, contributiile principale regasindu-se in spatiul embedded.

Centrul de vanzari si marketing al National Instruments pentru Europa Centrala si de Est a fost infiintat in 2003 in Budapesta, Ungaria, si acopera 13 tari din regiune: Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Polonia, Slovenia, Croatia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Hertegovina, Albania, Bulgaria si Romania.

Contact

SC National Instruments Romania SRL

B-dul Corneliu Coposu, nr. 167A, et.I,

Cluj Napoca, CP 400228

Tel.: 0 800 894 308

E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Suport tehnic: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza